Lediga Tjänster

 

Just nu söker vi 2 Distriktssköterskor/Sjuksköterskor för hemsjukvård!

Sjöströms Hemservice AB är ett serviceföretag som riktar sig till såväl kommuner som stora och små privata aktörer. Vi bistår med kompetent personal som samtliga har hög arbetsmoral och etik och en verksamhet som är under ständig egenkontroll och kvalitetssäkring.

Företaget satsar på att bli den naturliga partnern inom hemservice- och sjukvårdsrelaterade uppgifter. Vi erbjuder bred kompetens men också full drift av basal hemsjukvård till Vårdcentralen/ Husläkarmottagningen. 

Arbetsbeskrivning 

Vi söker nu två distriktssköterskor/sjuksköterskor för heltidsarbete inom hemsjukvården. Du utför Dina insatser ute hos patient stora delar av dagen och dina huvudsakliga uppgifter är att sköta normala ansvarsområden för en distriktssjuksköterska såsom medicinska bedömningar, dokumentation, telefonrådgivning, förskrivningar, insulingivning, medicin hantering, såromläggningar, injektioner, men även katetersättning/spolning, sondnäring mm. 

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska/Sjuksköterska och som har erfarenhet av att arbeta i hemsjukvården på Östermalm och i Nynäshamn.

Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll samt intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och har en god organisationsförmåga. B-körkort är ett krav 

Vi bearbetar ansökningarna allt eftersom de kommer in.

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan med personligt brev skickas till: anita.steinholtz@sjostromshemservice.se

 

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH